Vi hittar rätt

16x6_DSF7263

Rätt person på rätt plats är avgörande för hur väl en organisation ska lyckas. Det låter enkelt och självklart, men kan vara både svårt och tidskrävande i praktiken. Vad kan du som arbetsgivare göra för att hitta och attrahera stjärnorna? Hur ska du säkerställa att kandidaterna har de rätta personliga egenskaperna för just era specifika behov? Vem kan avgöra om personerna passar in i er företagskultur?

Rekrytering är en viktig investering för framtiden och som experter på hantverket vet vi vad som krävs för att få alla pusselbitar på plats. På 360 Rekrytering har vi lång erfarenhet av personbedömning så du kan känna dig trygg med att vi kommer att matcha rätt personlighet och kompetens till er organisation.

360 Rekrytering har ett stort nätverk av kvalificerade kandidater så du kan vara säker på att vi har ett omfattande urval att utgå ifrån. Vi har en väl utarbetad metodik för att leta upp kompetens som är svår att hitta.

Vi kan hjälpa er att rekrytera till många olika positioner, då vi jobbar brett med rekrytering på alla nivåer inom primärt följande kompetensområden:

  • Ekonomi och Finans
  • Försäljning och Marknadsföring
  • HR och Administration
  • IT och Teknik

360 erbjuder både annonserad rekrytering, search och en kombination, beroende på vilken kompetens ni söker. Vi arbetar med personlighetstester, begåvningstester och färdighetstester i samarbete med välkända testföretag. Beroende på vilken tjänst rekryteringen avser diskuterar och rekommenderar vi gärna vilka tester som är lämpligast att använda.

Vi strävar alltid efter att ha nära och långsiktiga relationer med våra kunder och vi arbetar flexibelt, effektivt och kundanpassat. 360 är din partner och ditt bollplank genom hela processen och vi garanterar att ni har vårt fulla fokus för att lösa era behov.