Om oss-old

Behöver du hjälp att hitta nya vassa medarbetare eller letar du efter en ny utmaning? För oss på 360 Rekrytering är kund och kandidat lika viktiga!

360 Rekrytering är ett partnerägt bolag med medarbetare som brinner för att få rätt person på rätt plats. Våra kunder är allt från små till stora organisationer som verkar i många varierande branscher. Vi rekryterar till tjänster på alla nivåer inom främst ekonomi, administration, HR, försäljning, marknad, IT och teknik.

Susanna Aronson

_DSF7033Susanna är en av grundarna till 360 Rekrytering och har arbetat specialiserat med rekrytering sedan 1996. De senaste åren har Susanna varit rekryteringskonsult och chef på ett stort rekryteringsföretag.

Hon har arbetat med annonserad rekrytering och kvalificerade search-uppdrag på chef- och specialistnivå inom bland annat marknad, försäljning, HR, administration, IT och teknik. Susanna är mycket van vid att arbeta med Second Opinions och är certifierad i ett flertal olika begåvnings- och personlighetstester. Hon har även stor erfarenhet av internationella uppdrag.

Susanna har en fil. kand. från Linjen för Personal- och Arbetslivsfrågor från Uppsala Universitet.

susanna.aronson@360rekrytering.se
Tel: +46 (0)70 841 92 10

Ulrika Lewander

_DSF7384-RedigeraUlrika är en av grundarna av 360 Rekrytering. Innan 360 arbetade Ulrika i flera år som rekryteringskonsult och chef på ett av Sveriges största rekryteringsföretag.

Hon har gjort hundratals rekryteringar av chefer och specialister inom ekonomi, finans, administration, HR, marknad, försäljning och teknik till en stor mängd organisationer i varierande storlekar inom olika branscher. Dessutom har Ulrika genomfört ett stort antal Second Opinions och är certifierad i flera verktyg för personlighetstest och begåvningstest.

Ulrika är civilekonom från Stockholms Universitet och har sedan tidigare en bakgrund inom försäljning av tjänster för utbildning, finansiering och IT.

ulrika.lewander@360rekrytering.se
Tel: +46 (0)70 841 92 21

Johanna Wieslander

_DSF7375Johanna är bolagets VD och en av grundarna till 360 Rekrytering. Hon har arbetat med verksamhetsutveckling på flera stora företag och organisationer inom bl a media, sjukvård och försäkring.

Johanna har en konsultbakgrund och har arbetat som bland annat IT-projektledare och controller samt tidigare drivit ett rekryteringsbolag. Hon är civilekonom från Uppsala Universitet samt diplomerad DIHM Affärskommunikation.

johanna.wieslander@360rekrytering.se
Tel: +46 (0)70 816 77 07