Redovisningschef till Pamaco Totalservice AB

Är du Redovisningsekonom och redo att axla rollen som Redovisningschef? Då ska du ta chansen nu när vi rekryterar en Redovisningschef till Pamaco Totalservice i Kista. Pamaco Totalservice, som jobbar med varumärket WashTec, är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt.

Som Redovisningschef får du personalansvar för två personer och blir del av ett marknadsledande och växande företag med högt i tak och familjär stämning. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Som Redovisningschef ansvarar du för det löpande redovisningsarbetet för Pamaco Totalservice och Formac Production AB som också ingår i koncernen. Du leder och fördelar arbetet inom ekonomiavdelningen och arbetar själv operativt med det löpande i tätt samarbete med ditt team. Till din hjälp har du två ekonomiassistenter och du rapporterar till CFO. Rollen är bred och både strategisk och operativ.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvar för månads-, och årsbokslut samt rapportering
  • Löpande redovisningsarbete
  • Skatte- och momsarbete
  • Avstämningar
  • Ansvar för årsredovisning, inkomstdeklaration och kontakt med revisorer
  • Koncernarbete inom redovisning, konsolidering
  • Process- och strukturarbete inom ekonomifunktionen
  • Arbete med nyckeltal
  • Agera bollplank till verksamheten i redovisningsrelaterade frågor
  • Personalansvar för två medarbetare

I din roll ingår också att vara med i det ständiga arbetet att förbättra rutiner och processer samt vara delaktig i olika projekt inom redovisningsområdet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av en bred roll inom redovisning från en kundfokuserad bransch där du har jobbat med hela redovisningsprocessen. Nu vill du utveckla ditt ledarskap till en roll med personalansvar där du får helhetsbilden över ett bolag och möjlighet att driva hela processen.

Du är civilekonom eller motsvarande, gärna med inriktning redovisning. Din systemvana är god, du är vass på Excel och har mycket goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är positiv, driven och prestigelös. Du samarbetar väl tillsammans med andra och är noggrann, strukturerad och självgående. Du drivs av att ge service och du tycker om att arbeta operativt samtidigt som du har en förmåga att lyfta blicken. Dina ledaregenskaper är goda och du är bra på att coacha, engagera och utveckla andra.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag, urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanna Aronson, 070-841 92 10.

Om Pamaco Totalservice AB
WashTec är marknadsledaren inom fordonstvätt, både i Sverige och globalt. Våra maskiner bedöms som driftsäkrast och de som ger bäst tvättresultat.
Vi dimensionerar och installerar högkvalitativa och miljöeffektiva tvätt- och vattenreningssystem. Dessutom erbjuder vi en rad servicetjänster inom området. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundfokuserade service och vårt kompletta utbud av produkter och tjänster. Vi är en partner genom tvättens hela livscykel och täcker våra kunders samtliga behov, så att de tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet. Utvecklingen inom både teknik, funktion och miljö går ständigt framåt och WashTec fortsätter att vara marknadens mest innovativa företag. Läs mer på
www.washtec.se

Comments are closed.