Chef till QC Operation på Octapharma

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. 

Quality Control Operation på Octapharma på Kungsholmen består av två avdelningar med totalt cirka 110 medarbetare. Nu rekryterar vi en chef till den ena avdelningen, QC Operation 2, där sektionerna QC Mikrobiologi, QC Incoming Goods och QC Support ingår.

Tillsammans och genom nära samarbete med den andra avdelningen, QC Operation 1, som består av sektionerna Analytics 1-4, driver ni verksamheten inom QC framåt. Vill du vara en del av detta? Välkommen med din ansökan! 

Om tjänsten
Som chef för QC Operation 2 har du personalansvar för närmare 50 medarbetare varav tre direktrapporterande sektionschefer. I din roll ingår att:

  • Leda QC Operation 2 och enligt tidplan, budget, kvalitetskrav samt gällande GMP och regelverk säkerställa frisläppning av analysresultat i tid
  • Ansvara för budget, mål, strategi samt arbetsmiljö för QC Operation 2
  • Utveckla ett högpresterande och positivt team
  • Arbeta strategiskt för att säkerställa kontinuerlig utveckling och förbättring av processer
  • Säkerställa att QC Operation 2 är uppdaterade inom och efterlever GMP, gällande lagar och regelverk, lokala policys och processer
  • Säkerställa gott samarbete internt och externt

QC Operation 1 och 2 ingår i Quality Unit som har totalt 220 medarbetare. Du rapporterar till Head of Quality Unit och är med i ledningsgruppen för Quality Unit, där ditt engagemang kommer att vara starkt bidragande till Octapharmas positiva utveckling och kvalitetsarbete. 

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning med naturvetenskaplig inriktning som ingenjör, kemist, biolog, apotekare eller liknande. Du har flerårig erfarenhet av läkemedelsindustrin samt mycket goda kunskaper om GMP. Du har dokumenterad erfarenhet av personalledning och har arbetat med arbetsmiljöfrågor. Kommunikation är en av dina starka sidor och dina språkkunskaper i svenska och engelska är flytande i tal och skrift. 

Du är skicklig på att leda och utveckla dina medarbetare mot gemensamma mål och du uppfattas som en relationsskapande, positiv och trygg ledare. Du har en strategisk förmåga och kan prioritera och fatta beslut som tar hänsyn till helheten för företaget och ett långsiktigt perspektiv.

Octapharma erbjuder
Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad mat i vår fantastiska lunchrestaurang.Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag, urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21.

Comments are closed.