Account Manager med fokus på nykundsförsäljning

Vill du arbeta med B2B försäljning på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Då är denna roll för dig. Vi söker dig som vill arbeta kundnära med försäljning och vara med och bidra till vår framgång!

Om Symbrio
Symbrio är Skandinaviens ledande leverantör av elektroniska inköps- och fakturahanteringssystem. Kunderna utgörs främst av stora och medelstora företag inom bl.a. energi, bygg- och installationsbranscherna i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

I dagsläget är vi 36 anställda och har kontor i centrala Stockholm och i Oslo. Företaget är ett dotterbolag inom Carl Bennetsfären. Symbrio har deltagit i och vunnit kvalitetsutmärkelser i ”Great Place to Work” som rankar Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Läs mer på https://www.symbrio.com

Om tjänsten
I rollen som Account Manager tillhör du säljavdelningen på Symbrio som består av tre personer. Ditt fokus kommer att vara nykundsförsäljning där du etablerar kontakt med nya kunder och ansvarar för hela affärsprocessen och skapar värde åt kunden. Detta innebär att genomföra kundbesök, göra behovsanalyser, presentationer, offertarbete och avslut.

Som Account Manager representerar du Symbrios varumärke och arbetar lösningsorienterat gentemot kund. Du säkerställer att kunden är nöjd och bygger goda relationer med både nya och befintliga kunder. Rollen innebär många kontaktytor både med interna medarbetare och beslutsfattare på olika nivåer och ingen dag är den andra lik.

Vem är du?
Du har några års erfarenhet från B2B försäljning där du har presterat bra, gärna från försäljning av komplexa system. Om du har erfarenhet från bygg-eller installationsbranschen är det meriterande, och mycket bra är det om du är förtrogen med system inom ekonomi- fakturahantering, serviceorder eller liknande. Det viktigaste är att du älskar att arbeta mot kund.

Som person drivs du av att nå mål och har ett stort intresse för att göra affärer. Du rör dig ledigt i många olika sammanhang och når fram med ditt budskap, såväl internt som hos kund. Du är lyhörd för kundens behov och samtidigt duktig på att kommunicera. Sist men inte minst har du en positiv inställning. Du har troligtvis en akademisk utbildning eller motsvarande.

Vi erbjuder
På Symbrio får du möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt bolag med stark teamkänsla där din roll gör skillnad! Det dagliga arbetet kompletteras med återkommande gemensamma frukostar, releasefirande och firande av säljframgångar. Ett par gånger per år gör de större konferenser där teambuilding, tvärfunktionellt kunskapsutbyte och framtidsstrategi är viktiga ingredienser.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Om du har frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Susanna Aronson på 070-841 92 10. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så ansök redan idag!

Comments are closed.