Redovisningsansvarig till nordisk koncern

Tycker du om att ha eget ansvar och vill samtidigt vara en del av en grupp? Då kan tjänsten som redovisningsansvarig på Attendo vara rätt för dig! Här får du möjligheten att utvecklas inom redovisning tillsammans med tio ambitiösa kollegor på huvudkontoret i Danderyd.

Om tjänsten
Som redovisningsansvarig har du självständigt ansvar för redovisning och rapportering för en del av koncernen. Du får hjälp med en stor del av den löpande redovisningen av en annan enhet så du kan fokusera på kvalificerade arbetsuppgifter som bokslut, moms och skatter, avstämningar, reserveringar och periodiseringar samt in- och utbetalningar.

Tjänsten innehåller även uppgifter som analys av resultat- och balanskonton samt kassaflöde och likviditetsprognoser. Du kommer också att ansvara för koncernavstämningar, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rapportering till SCB.

I din roll ingår också att vara delaktig i olika projekt inom redovisningsområdet för att förbättra rutiner och processer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, helst med inriktning redovisning. Du har 2-3 års arbetserfarenhet av området, gärna som revisor eller redovisningskonsult.

Du är en van systemanvändare och duktig på Excel. Det är meriterande med erfarenhet av affärssystemet Visma Business. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda och det är positivt om du har viss förståelse i norska och danska.

Vem du är som person är viktigt och för att passa i denna roll önskar vi att du är lösningsfokuserad, proaktiv och ansvarstagande. Du har en positiv och prestigelös inställning och trivs i team. Känner du igen dig?

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag, urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21.

Om Attendo
Attendo är den ledande privata leverantören av omsorgs- och vårdtjänster i Norden med 24 000 medarbetare. Organisationen är lokalt förankrad och har fler än 500 verksamheter i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg. Bolaget är expansivt och entreprenöriellt och verkar inom samhällsviktiga områden där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Comments are closed.