Vi söker fler projektledare till Apoteket IT

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 392 apotek och 3200 anställda. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.

Läs mer om oss på www.apoteket.se

Om rollen

Vill du arbeta i en verksamhetsnära IT-organisation som kännetecknas av hög förändringstakt och där kvalitet ständigt är i fokus?

Vi söker nu efter engagerade, drivna och kommunikativa projektledare som vill arbeta med initiativ inom skärningspunkten mellan IT och projektledning. Inom Apoteket IT arbetar vi i nära samarbete med övriga Apoteket för att stödja och utveckla verksamheten och för att kunna erbjuda våra kunder service i världsklass. På Apoteket står alltid kunden i fokus vilket driver all vår utveckling och därmed vårt IT-stöd.

Som projektledare inom Apotekets Projektkontor är du ansvarig för att leda ett eller flera projekt från planering till leverans. Du jobbar tvärfunktionellt för att säkerställa kvalitet i leverans och agerar därmed coach för våra externa projektledare samt hjälper till i andra projekt som workshopledare och facilitator.

Utöver projektledning deltar du i vårt interna utvecklingsarbete där vi ständigt arbetar för att förbättra och effektivisera våra processer.

Arbetsplatsen är på vårt HK i Solna, nära Friends Arena och Mall of Scandinavia. Du rapporterar till chefen för Projektkontoret.

Kompetenser och färdigheter

  • Relevant högskoleutbildning inom systemutveckling/ekonomi/finans
  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av teknisk projektledning i komplexa IT-projekt där du har berört traditionella så väl som agila projektstyrningsmetoder
  • God kunskap om IT, teknik och verksamhet då arbetet omfattar att leda och ansvara för projekt inom exempelvis regulatoriska krav inom EU, e-handel, logistik och marknad
  • Erfarenhet av att arbeta med flertal externa leverantörer
  • Meriterande om du har certifiering inom Pejl, PPS eller liknande
  • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt
  •  Meriterande är om du har en bakgrund inom programmering/sytemarkitektur

Om dig

Du är kommunikativ, driven och ambitiös lagspelare. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv attityd. Din energinivå är hög och du gillar problemlösning och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är nyfiken på utvecklingen och håller dig uppdaterad inom dina områden.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Apoteket har du möjlighet till årligt friskvårdsbidrag och personalrabatter på Apotekets egenvårdsortiment men du har också hundratals rabatter på resor, tjänster och produkter via vår förmånsportal. Vidare har du möjlighet att söka stipendier för personlig utveckling till Apotekets personalstiftelse. Är du konstintresserad kan du köpa andelar i Apotekets konstförening och delta i de årliga utlottningarna av konst.

Apoteket erbjuder våra medarbetare kontinuerlig och omfattande kompetensutveckling via vår egen utbildningsenhet som erbjuder ett hundratal e-utbildningar samt olika nätverksträffar. Självklart har du även tjänstepension, sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Apoteket med 360 Rekrytering. Ansvarig rekryteringskonsult är Christina Strandelin

Kontaktuppgifter

christina.strandelin@360rekrytering.se

+46 708 555838

 

 

Comments are closed.