Gruppchef Utveckling till globalt företag i Uppsala

Letar du efter ett dynamiskt företag i tillväxt med engagerande och kompetenta medarbetare? Då är detta rollen för dig!
Den nyinrättade rollen som gruppchef innebär att leda och samordna utvecklingsteamet på Btwentyfour. Btwentyfour är ett globalt företag som erbjuder köpande och säljande företag inom produktintensiva detaljhandelsmarknader en unik gemensam Omnichannel plattform med effektiva tjänster för information och handelsflöden.

Om tjänsten
Btwentyfour befinner sig i en spännande expansionsfas och söker dig som vill vara med och bidra på resan. Du får en stor möjlighet att påverka utvecklingen framåt.

Du erbjuds en bred och verksamhetsnära roll att leda och ansvara för att gruppen driver ett marknadsanpassat utvecklingsarbete i enlighet med utvecklingsplanen. Avdelningen består av cirka 10 kompetenta medarbetare. Du säkrar att ditt team når uppsatta mål och deadlines samt utvecklar och effektiviserar arbetssätt och processer.

Avdelningen är delaktig i implementeringen av kundprojekt tillsammans med övriga funktioner inom företaget, och arbetar även med interna projekt i syfte att utveckla processer.

Btwentyfour präglas av teamwork och rollen inbegriper att representera avdelningen i företaget samt samarbete över avdelningsgränserna i syfte att leverera kvalitet till kund och informationsdela. 

Vem är du?
Vi söker dig med gedigen erfarenhet av en liknande roll där du har dokumenterat goda resultat. Du brinner för teknik och är en fena på utveckling både tekniskt och verksamhetsmässigt med goda kunskaper i .Net, C#, Azure samt SQL server.

Du har tidigare haft chefsansvar för en större grupp i minst två år. Vi ser gärna att du är van vid internationella bolag som präglas av tillväxt och förändring i roller med stort leveransfokus.

Som person är du drivande, prestigelös och målinriktad med en god förmåga att identifiera och lösa problem. Då marknaden är föränderlig krävs det att du är flexibel och anpassningsbar som person och du räds inte ”hands-on” arbete. Som chef är du coachande, motiverande, tydlig och drivs av att se andra växa.

Vi hoppas att du vill vara med på Btwentyfours expansionsresa framåt!

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Btwentyfour med 360 Rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se, urval sker löpande under processen så sök redan idag. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanna Aronson 070-841 92 10 eller Susanne Ömossa på 072-565 80 75.

Om företaget
Btwentyfour grundades år 2000 med en vision att skapa en gemensam affärsplattform och möjliggöra en effektivisering och rationalisering av supply chain processen mellan köpande och säljande företag på produktintensiva detaljhandelsmarknader. Plattformen är nästa generations Omnichannel plattform som gradvis har utvecklats och förbättras i takt med marknaden. Plattformen och dess tjänster möjliggör för köpande såväl som säljande företag att via ett enda ”master interface” koppla sig elektroniskt gentemot alla sina affärspartners och i förlängningen även konsumenter och därmed skapa en oöverträffad online-interaktion.

Btwentyfours Omnichannel plattform har vuxit till en mycket väl etablerad lösning för detaljhandeln och blir alltmer likt en community för kunderna. Idag är mer än 4500 välkända internationella leverantörer och återförsäljare anslutna till plattformen och använder den varje dag. Btwentyfour har sitt säte i Schweiz (HQ) och produktionskontor i Sverige och Norge, ett marknadskontor i Nordamerika och ett partnerkontor i Kina.

Läs mer på www.btwentyfour.com

Comments are closed.