Chef till logistikcenter i Märsta

Octapharma är Nordens enda tillverkare av plasmabaserade läkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Verksamheten växer starkt i det familjeägda företaget som nu har 7000 anställda globalt. I Sverige arbetar 800 personer i fabriken och på huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm, samt på logistikcentret i Märsta dit vi nu rekryterar en ny chef.

Om tjänsten
Som platschef för Octapharmas logistikcenter och lager i Märsta/Arlandastad har du personalansvar för 30 medarbetare varav tre direktrapporterande. Verksamheten är bemannad dagtid alla dagar i veckan. På lagret förvaras råmaterial, plasma, intermediat och läkemedel. Medarbetarna är indelade i två grupper – Lager och Single Donation Control – och arbetar med provtagning av inkommande råmaterial, uppvägning av råvaror för produktionen samt kontroll och registrering av inkommande blodplasma i lagerhanteringssystemet. 

I dina arbetsuppgifter som chef ingår:

  • Planering och styrning av den dagliga verksamheten
  • Personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar
  • Kontakt med externa och interna besökare samt vara delaktig vid inspektioner
  • Ha kontakt med Octapharma på andra orter, så som Wien och Dessau

Du rapporterar till Head of Logistics på Kungsholmen och du kommer själv att åka till Kungsholmen cirka en gång per vecka, varför du behöver ha B-körkort och tillgång till en egen bil.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet från läkemedelsindustrin, helst från produktion men gärna även från lager och logistik. Du har arbetat som chef i minst fem år och det är meriterande om du har varit chef över chef. Du trivs i en operativ chefsroll där du är närvarande och synlig, får jobba brett, högt och lågt samt har bra kontroll på verksamheten. Från läkemedelsbranschen har du inhämtat kunskap om GMP och GDP och vi ser gärna att du har arbetat med Lean. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav, kan du även tyska så är det ett plus.

Som person är du förtroendeingivande och trygg i ditt ledarskap. Du har förmåga att fatta beslut, skapa engagemang och att kommunicera tydligt. Du är målinriktad och flexibel samt trivs i ett företag där det händer mycket. Känner du igen dig? 

Octapharma erbjuder
Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där satsning sker på att utveckla personalen. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Du erbjuds utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening och friskvårdsbidrag. Du får marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda och kollektivavtalad pension.

Intresserad?

Rekryteringen avser en tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt och vi ser därför fram emot att få ta del av din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag! Urval och intervjuer sker i augusti. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsulter Ulrika Lewander, 070-841 92 21, och Susanna Aronson, 070-841 92 10.

Comments are closed.