Area Sales Manager till Franke

Vill du arbeta i ett företag som lever sitt varumärkeslöfte ”Make it Wonderful” och där du ges möjlighet att växa i en dynamisk miljö? Trivs du dessutom i en innovativ miljö kan denna utmaning vara något för dig!

Om tjänsten
Du kliver in i en uppsökande roll med uppgift att verka långsiktigt, både vad gäller varumärke och kundrelationer. Du ansvarar för försäljning av Frankes sortiment till offentliga miljöer med kunder såsom arkitekter och fastighetsägare. Som Area Sales Manager är du ansiktet utåt och representerar varumärket i samband med olika marknadsaktiviteter, mässor och andra arrangemang. Kort och gott, du äger och driver hela försäljningsprocessen och ser till att fånga alla möjligheter till affär. Rollen är en kombination av en hunter/farmer-profil och du har hela Sverige som arbetsområde. Du rapporterar till Sales Director Export.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av liknande försäljning, gärna från VVS-branschen och motiveras av att driva dina egna affärer. Som person är du strukturerad och bra på att bygga långsiktiga relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du har gymnasial utbildning och har du någon form av påbyggnad ser vi det som positivt. Det är absolut ingen nackdel att du är tekniskt lagd!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är kommunikativ, utvecklingsorienterad och lösningsfokuserad. Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt. Exakt på det sätt som vi vill ska känneteckna Frankes nya Area Sales Manager.

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan på www.360rekrytering.se så snart som möjligt, och senast den 20 oktober, då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor går det bra att kontakta rekryteringskonsult Lasse Davidsson på 073-150 27 17 eller lars.davidsson@360rekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Franke
With over 100 years of Swiss-based tradition, Franke is a global leading provider of intelligent systems for food and beverage preparation, water management, and hygiene solutions. We pride ourselves on living our brand promise ‘Make it wonderful’ and offer challenging opportunities to grow in a dynamic career with us. We put our values into action by creating a collaborative environment built on trust and supportiveness. Read more about us: www.franke.com

Comments are closed.