Ekonom med ambition att växa

Här är tjänsten för dig som gillar variation och siktar högt! Till en bred roll på en mindre ekonomiavdelning rekryterar vi nu en ambitiös och ansvarstagande ekonom. Du har tidigare erfarenhet av redovisning och det du inte redan kan får du lära dig på plats. Din nya arbetsgivare Veterankraft är ett expansivt företag vilket innebär stora möjligheter att utvecklas och växa med sin roll.

Om tjänsten
Som ekonom arbetar du nära Veterankrafts ekonomichef på huvudkontoret i Danderyd, vilket kommer att ge dig en god helhetsbild av redovisning från ax till limpa. I dina arbetsuppgifter ingår följande:

  • Lönehantering – beräkning och utbetalning av löner för kollektivanställda samt tjänstemän med tillhörande administration och statistik
  • Controlling – resultatrapportering och budgetering
  • Kundreskontra – fakturering och inbetalningar

Du kommer även att assistera ekonomichefen vid bokslut och revision, vara backup för scanning av leverantörsfakturor samt svara på frågor från kunder, anställda och franchisetagare angående fakturor, löner och ekonomisystem.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasieexamen, gärna med någon påbyggnadsutbildning inom ekonomi, alternativt är du en relativt nyutexaminerad civilekonom. Du har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi, kanske som ekonomiassistent eller redovisningskonsult.

Det är en fördel om du tidigare har arbetat i en mindre organisation så att du är van att arbeta brett och med ett helhetsperspektiv. Du har stor datavana och mycket god svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är viktiga då rätt person kommer att ges mycket frihet under ansvar. Vi letar efter dig som är proaktiv, ansvarstagande, prestigelös och lösningsorienterad. Känner du igen dig?

Om Veterankraft
Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som hyr ut 55-plussare och äldre inom olika yrkeskategorier till privatpersoner, företag och offentlig sektor. Företaget har cirka 30 kontor i Sverige, varav en del drivs i egen regi och övriga i en franchiseorganisation. Veterankraft är ett auktoriserat bemanningsföretag anslutet till Almega och har kollektivavtal. Veterankraft har de senaste tre åren fått utmärkelsen Di Gasell av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges mest snabbväxande företag.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se så snart som möjligt då vi gör urval löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.

Comments are closed.