Key Account Manager – Office till Paulig

Älskar du kaffe och vill vara med och göra skillnad? Vi söker en Key Account Manager Office som vill vara med och bygga koncept från början – genom att arbeta mot vår vision: ”The Bright Future of Coffee”.

Om tjänsten
I rollen som Key Account Manager är du Pauligs ansiktet utåt, både vad gäller varumärke och kundrelationer. Det handlar om lösningsorienterad försäljning där din uppgift är att ansvara för Pauligs största kunder så väl som att växa med nya kunder och bryta ny mark. Som KAM kommer du att bearbeta våra kunder inom Office segmentet samtidigt som du är med och tar ansvar för vårt nya koncept, utveckling och affär.
I rollen ingår även planering, projektledning och genomförande av olika kundaktiviteter, arbete med anbudsprocesser samt prissättning och förhandling. Du hanterar således säljcykelns alla steg där din uppgift är att skapa värde för våra kunder. Du rapporterar direkt till Jakob, Country Manager.

Vem är du?
Du har några års erfarenhet från arbete som KAM, lösningsorienterad försäljning och är van att driva dina egna affärer med kunder som är beslutsföra och ställer höga krav. Du har tidigare erfarenhet från försäljning inom FMCG/dagligvaruhandel där premiumkaffe har ingått i din portfölj. Det viktigaste är att du älskar kaffe lika mycket som vi gör och kan förmedla det till våra kunder. Om du även har arbetat som Barista ser vi det som meriterande. Vidare har du ett starkt driv och motiveras av att göra nya affärer. Som person är du strukturerad och bra på att bygga långsiktiga och lönsamma relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du rör dig ledigt i många olika sammanhang och når fram med ditt budskap, såväl internt som hos kundens ledning. Du har troligtvis någon form eftergymnasial utbildningsbakgrund, gärna med inriktning på försäljning eller marknadsföring.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är kommunikativ, utvecklingsorienterad och lösningsfokuserad. Du har en mycket god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt och vill göra skillnad. Givetvis älskar du kaffe lika mycket som vi gör!

Vi erbjuder dig att ta få vara med och göra skillnad på riktigt, möjlighet att ta stort ansvar och växa professionellt samt att få vara med och påverka i denna förändringsresa vi står inför. Du har din placering i Solna där Paulig Coffee Sweden AB delar kontor med koncernkollegorna som arbetar med våra väletablerade och folkkära varumärken, Santa Maria och Risenta.

Intresserad?
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning med tillträde under hösten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan på www.360rekrytering.se, senast den 6/8 då urvalsarbetet inleds i början av augusti.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lasse Davidsson på 073-150 27 17.

Varmt välkommen med din ansökan!    

Paulig Coffee Sweden AB ingår i Paulig Group som är ett internationellt, familjeägt företag inom livsmedelsindustrin med välkända varumärken som bland annat Santa Maria och Risenta. Paulig finns i Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige är vi 22 anställda och verksamma inom flera segment, däribland inom Foodservice och Office. Sedan 2014 har vi erbjudit OOH-marknaden fullservicelösningar innefattande bla maskiner, service, kaffeutbildningar samt Pauligs egna premiumkaffe. Läs mer om oss på www.pauliggroup.com/sv

Comments are closed.