Digital Marknadskoordinator till Paulig

Älskar du kaffe och vill vara med och göra skillnad? Vi söker en Digital Marknadskoordinator som vill vara med och bygga koncept från början – genom att arbeta mot vår vision: ”The Bright Future of Coffee”.

Om tjänsten
Som marknadskoordinator ansvarar du för koordinering och ledning av befintliga och nya projekt, du administrerar våra digitala kanaler och du ansvarar för framtagning och hantering av säljfrämjande kampanjmaterial till våra kunder. Projekten kommer kontinuerligt att följas upp och du kommer att ha en nära dialog med flertalet av våra partners/intressenter, både interna och externa.

Rollen som koordinator och projektledare kräver talets och skriftens gåva. Det innebär att arbeta med rätt tonalitet och pendla mellan längre förklarande texter och korta tydliga budskap av mer säljande karaktär. Du kommer ha ett nära samarbete med vår säljorganisation där du ansvarar för att framtaget införsäljningsmaterial distribueras och anpassas efter våra kunders behov.  Vidare arbetar du med årsplanering för kundaktiviteter i form av kampanjer, demo, event, exponeringar och mässor. Du arbetar mot tydliga mål där du säkerställer att kvalitet och innehåll följer Pauligs riktlinjer och policy. 

Vem är du?
Som person trivs du i en föränderlig arbetsmiljö där du ges möjlighet att använda din kreativitet, dina idéer och din handlingskraft. Du är flexibel och anpassar dig snabbt till nya situationer. Vidare är du serviceinriktad, prestigelös och inte rädd för att hugga i där det behövs. Givetvis älskar du kaffe lika mycket som vi gör och vill göra skillnad!

Vi tror att du sedan tidigare har:

–        Stor digital vana med intresse och kunskap om sociala medier.
–        Utvecklat och skapat innehåll till olika plattformar, utifrån kund- och konsumentperspektiv
–        Erfarenhet från att driva/leda och koordinera projekt med många olika beröringspunkter
–        Vana från att planera och genomföra säljdrivande aktiviteter/event mot kund
–        Goda kunskaper i svenska, engelska och i Office-programmen

Det är meriterande om du har erfarenheter från FMCG/dagligvaruhandeln (från kund-, leverantör- eller byråsidan) eller e-handelsbutik. Extra stort plus om du är kunnig inom grafisk formgivning och självständigt kan skapa material åt våra kunder och partners.

Vi erbjuder dig att ta få vara med och göra skillnad på riktigt, möjlighet att ta stort ansvar och växa professionellt samt att få vara med och påverka i denna förändringsresa vi står inför. Du har din placering i Solna där Paulig Coffee Sweden AB delar kontor med koncernkollegorna som arbetar med våra väletablerade och folkkära varumärken, Santa Maria och Risenta.

Intresserad?
Rekryteringen avser en tillsvidareanställning med tillträde under hösten. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan på www.360rekrytering.se, senast den 6/8 då urvalsarbetet inleds i början av augusti.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lasse Davidsson på 073-150 27 17.

Varmt välkommen med din ansökan!    

Paulig Coffee Sweden AB ingår i Paulig Group som är ett internationellt, familjeägt företag inom livsmedelsindustrin med välkända varumärken som bland annat Santa Maria och Risenta. Paulig finns i Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland och Litauen. I Sverige är vi 22 anställda och verksamma inom flera segment, däribland inom Foodservice och Office. Sedan 2014 har vi erbjudit OOH-marknaden fullservicelösningar innefattande bla maskiner, service, kaffeutbildningar samt Pauligs egna premiumkaffe. Läs mer om oss på www.pauliggroup.com/sv

Comments are closed.