Konsult till UClaritys strategi-team

 

UClarity är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med fokus på digitala möten och lösningar för aktivitetsbaserat arbete. Företaget expanderar och söker nu en driven konsult till deras strategi-team! Vill du vara med på en spännande resa och utvecklas både som konsult och inom området kommunikations- och samarbetslösningar (unified communication and collaboration), kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten
I din roll som konsult är du anställd hos UClarity och arbetar till största delen ute hos företagets kunder i olika projekt. Uppdragsgivarna är verksamma inom både privat och offentlig sektor och är oftast i segmentet mellanstora till stora bolag. Du ingår i UClaritys strategi- och upphandlingsgrupp som består av seniora konsulter och en partner.

Uppdragen kan vara av varierande art; alltifrån insamling av data och information, analys av kvalitativ och kvantitativ data till framtagning av strategier och handlingsplaner. Resultatet av uppdragen utmynnar i olika typer av beslutsunderlag i form av analyser, rapporter och presentationer. En viktig del i denna roll är därför att ta fram beslutsunderlag och rekommendationer kring moderna kommunikations- och samarbetslösningar samt tjänster för IT-arbetsplatsen. Du kommer även att förbereda och medverka i olika typer av workshops med kunder. Som en del av UClarity är du med och utvecklar interna leveranskoncept och bidrar till att utveckla företaget tillsammans med dina kollegor.

Vem är du
Du har arbetat minst 2-3 år i en konsultroll med liknande arbetsuppgifter. Du är driven, har projektvana och har arbetat med beslutsfattare i stora organisationer. Rollen kräver goda analytiska kunskaper, god kunskap och förståelse för dokumentation samt utvecklade kommunikationsegenskaper både i skrift och tal.

Det allra viktigaste är din konsultmässighet och vilja att lära dig nya saker. Eftersom UClarity har både nationella och internationella kunder är det en förutsättning att du är flytande i svenska och besitter en affärsmässig engelska, såväl i tal som i skrift. Vidare bör du ha erfarenhet från kommunikations- och samarbetslösningar samt erfarenhet från IT-branschen.

Vi tror att du som söker är civilingenjör, civilekonom eller har en annan relevant eftergymnasialutbildning inom t ex IT, ekonomi eller marknadsföring.

Efterfrågad kompetens

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet varav 2-3 år som konsult
  • Projektvana och erfarenhet av strategiska projekt
  • Analytiska kunskaper för bearbetning av både kvalitativ och kvantitativ data
  • Goda kunskaper i dokumentation och att skapa presentationsmaterial
  • Flytande i svenska och affärsmässig engelska
  • Erfarenhet från IT-branschen
  • Praktisk erfarenhet av UCC – Unified Communication & Collaboration och gärna specifikt av Contact Center-lösningar

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk och har en mycket god förmåga att lösa problem. Du är självgående och tar stort ansvar för både kundens och din egen utveckling. Vi ser att du är en person som drivs av att arbeta serviceinriktat och skapa mervärde för kunderna.

Du är en lagspelare med stort intresse av att arbeta med andra människor. För att bygga starka relationer och inge förtroende hos kunderna är det viktigt att ha en välutvecklad social förmåga. Du har ett naturligt sinne för ordning och struktur och delar gärna med dig av dina tidigare erfarenheter. För att trivas på UClarity ser vi även att du värderar ett öppet klimat där du ges stort utrymme att arbeta fritt men med hög arbetsmoral.

UClarity erbjuder sina anställda goda utvecklingsmöjligheter, spännande uppdrag och medarbetare med hög kompetens. För rätt person finns alla möjligheter att utvecklas som professionell konsult och vara en viktig del i företagets utveckling.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Frågor besvaras gärna av Johanna Wieslander, 0708-16 77 07 och Susanna Aronson, 070-841 92 10.

UClarity är Nordens ledande rådgivare för digitala möten och lösningar för aktivitetsbaserat arbete. Baserat på en unik metodologi som utgår från verksamhetens behov ser vi till att tekniken inte blir ett egenvärde utan en möjliggörare för verksamhetsnytta. UClarity består av seniora konsulter med mångårig erfarenhet från IT, telekom och verksamhetsrådgivning. Vi hjälper våra kunder med strategisk rådgivning, upphandling, teknisk arkitektur samt lansering av moderna kommunikations- och samarbetslösningar. UClarity har idag 21 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Se mer på www.uclarity.se

 

 

 

 

 

Comments are closed.