Key Account Manager till Metria

Metria söker just nu en KAM/segmentsansvarig till affärsområde Natur och miljö.


Om tjänsten

Du kliver in i en klassisk KAM-roll med uppgift att verka långsiktigt, både vad gäller varumärke och kundrelationer. Det handlar om lösningsorienterad försäljning där din uppgift är att ansvara för en av bolagets största kunder så väl som att växa med kunden och bryta ny mark. Som KAM kommer du att bearbeta våra största kunder samtidigt som du ansvarar för segmentets framtida utveckling och affär. I din portfölj ingår hela vårt utbud av informationslösningar, produkter och tjänster.


Vem är du?
Du har många års erfarenhet från arbete som KAM och är van att driva dina egna affärer, eller djup kunskap om natur- och miljöområdet i kombination med något kortare erfarenhet av försäljning. Vidare har du ett starkt driv och motiveras av att göra nya affärer. Som person är du strukturerad och bra på att bygga långsiktiga och lönsamma relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du rör dig ledigt i många olika sammanhang och når fram med ditt budskap, såväl internt som hos kundens ledning. Du har en eftergymnasial utbildningsbakgrund, gärna med inriktning på sälj eller marknad. Vi tror att det underlättar om du har någon form av akademisk utbildning och har arbetat med LOU.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är kommunikativ, utvecklingsorienterad och lösningsfokuserad. Du har en mycket god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt – exakt på det sätt som vi vill ska känneteckna en framgångsrik Key Account Manager.


Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se snarast möjligt och senast den 4 juni. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lasse Davidsson på 073-150 27 17 eller lars.davidsson@360rekrytering.se


Metria är den ledande aktören inom mättjänster, geografiska informationssystem och fjärranalys. Genom smarta IT-lösningar hjälper vi våra kunder att kombinera data, analyser och trender för rätt beslut. Vi hanterar hela kedjan, från datainsamling, mätning och datalagring till analys och visualisering. Vi är experter på att förstå våra kunders verklighet och förenkla användningen av geografisk information. Bland våra 250 medarbetare, från Malmö till Kiruna, finns bred kunskap och expertis inom mättjänster,
geografiska informationssystem och fjärranalys. Läs mer om oss på:
www.metria.se

Comments are closed.